Welkom op de website van Familiehotel Troisfontaine**

Sinds 1953, inmiddels al drie generaties lang, is het familiehotel Troisfontaine een aangenaam en sfeervol hotel, rustig gelegen nabij het centrum van Gulpen.Familiehotel Troisfontaine

Op toeristisch gebied neemt Gulpen een heel bijzonder plaats in. Natuurlijk allereerst vanwege zijn ligging in het stroomgebeid van de riviertjes de Gulp en de Geul. Aan beide zijden van de oevers vindt u akkers, weilanden en beboste hellingen.

Het hotel heeft een prachtig uitzicht op een gedeelte van de Gulpenerberg. Het uitzicht vanaf de Gulpenerberg is indrukwekkend. Bij het Mariabeeld op de berg heeft u een prachtig panorama van de schitterende omgeving. Als u de weg bovenop de Gulpenerberg volgt heeft u steeds een ander perspectief van het Heuvellandschap1 van de vele prachtige uitzichten

Ook kunt u een bezoek brengen aan het subtropisch zwemparadijs Mosaqua op slechts 5 minuten lopen of het bekende, op maar 10 km afstand gelegen Thermae 2000.

In de zomer zijn er verschillende avondfeesten in hartje Gulpen. De meest bekende hiervan is het zogenaamde Bierfeest. Dit wordt elke augustus gehouden inclusief een complete kermis.

Voor gedetailleerde wandelinformatie in onze regio verwijzen wij u door naar de website Wandelgids Zuid-Limburg

Voor alle ins en outs van Gulpen-Wittem gaat u naar www.ontdekgulpenwittem.nl

Voor meer hotel en prijs informatie klikt u hier.

www.hoteltroisfontaine.nl